Betalingen buiten de EU

Natuurlijk werken ook wij graag met mensen van buiten de EU zone. Echter levert dat soms wat praktische vragen op. Deze vragen zullen wij op deze pagina behandelen. Mochten we er een vergeten zijn, schroom niet en neem contact met ons op.

Betalingscondities voor mensen buiten de EU zone
Wanneer je buiten de Euro zone woont en toch voor ons aan de slag wilt is het goed om even stil te staan bij de volgende zaken. De betalingsgrens bijvoorbeeld. Voor buiten de EU zone geldt een hogere betalingsminimum vanwege de hogere bankkosten.
Deze betalingsgrens ligt op € 50,- aan verdiensten voordat wij je kunnen uit betalen. Ook worden de transactie kosten ingehouden op de betalingen. Deze bedragen verschillen per land maar zullen gemiddeld rond op € 12,50 tot € 15,- uitkomen.

 

Waarom belasten wij transactie kosten door?
Wij belasten deze kosten door zodat wij de hoogst mogelijke staffels kunnen bieden. Onze marges zijn zeer laag, wij fungeren immers enkel als tussenpersoon en betaalbureau. Transactie kosten kunnen wij vooraf opvragen bij onze banken. We zullen altijd de snelste en goedkoopste oplossing zoeken. Immers vinden wij het ook erg zonde als deze kosten ingehouden worden op het harde werk dat je hebt geleverd.

 

Uitbetalingsgrens buiten de EU
Om het voor iedereen interessant en aantrekkelijk te houden, hanteren wij voor betalingen naar NIET EU landen een minimum betaalgrens van € 50,- Haal je dit bedrag niet, schuift je uitbetaling door naar het moment dat je wel deze grens bereikt. Immers, jouw verdiende geld, is jouw geld!
 
Belastingen
voor ons is het ondoenlijk alle belastingstelsels te leren kennen. Daarom adviseren wij om zelf even na te gaan aan welke eisen jij moet voldoen in het land waar je belastingplichtig bent. De hoogte van een vrij te laten bedrag aan bijverdiensten, aangifte regels kunnen zeer verschillend zijn. Wij hanteren een standaard uitbetaal factuur zoals deze ons opgedragen is door de Nederlandse Fiscus, het land waar wij als onderneming statutair zijn gevestigd.

Heb je nog meer vragen?

Mocht je na het lezen van deze zaken nog meer vragen hebben bedacht, stel ze gerust aan ons! Wij zullen ons uiterste best doen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.