Thuiswerken als chat moderator 18+ C1

Als je aan de slag wilt als 18+ chat moderator, kan je via ons binnen 24 uur beginnen. Wij zijn altijd op zoek naar goede chat moderators voor diverse Nederlandse opdrachtgevers.

Wat doe je als chat moderator precies voor werk?

Als chat moderator beantwoord jij de berichten die klanten sturen aan een entertainment profiel. Deze profielen zijn al kant en klaar aanwezig op de site. Wanneer een klant een berichtje stuurt aan een van deze profielen, antwoord jij dus uit naam van dit profiel. Zo biedt je de klant een prettige ervaring en vaak ook een erotische fantasie. Verre weg de meeste klanten zoeken een erotische, geile chat. Daarom zijn deze opdrachten enkel geschikt voor kandidaten van boven de 18 jaar. je kunt je voorstellen dat er heel veel klanten zoekende zijn naar een spannend avontuurtje, daarom zijn er ook altijd berichten beschikbaar. Er zijn enkele honderden klanten per dag online die vele berichten uitwisselen met deze entertainment profielen. Daardoor loopt de berichtenstroom dagelijks ver in de duizenden. 

Hoe kan je als chat moderator geld verdienen?

Omdat klanten per bericht betalen, ontvangen wij ook per bericht een vergoeding. Deze vergoeding betalen we jou uit. Het gaat per bericht natuurlijk maar om een paar cent. Toch kan je op deze manier een leuk zakcentje bij verdienen. Er zijn namelijk altijd berichten en met een beetje training en doorzettingsvermogen, kan je al snel rond de 80 berichten per uur verwerken.

Alle vrijheden om te werken wanneer je wilt!
Werken wanneer je maar wilt! Dat is pas ongekende vrijheid! Wij hanteren een target van minimaal 200 berichten per week. Dit aantal is voor iedereen gemakkelijk haalbaar. Ga je op vakantie of ben je ziek, dan meldt je dat even en schorten we het target op.
 
Hoe meer je werkt, hoe meer je verdient! Een logisch gevolg van onze keuze om jou alle vrijheid te geven is dat wij staffels hanteren. Hoe meer berichten jij verwerkt, hoe meer jij gaat verdienen.
 

Onze staffel: 
0 – 200 verwerkte berichten per week € 0,10 per bericht
201 – 400 verwerkte berichten per week € 0,12 per bericht
401 – 750 verwerkte berichten per week € 0,14 per bericht
751 en meer verwerkte berichten per week € 0,16 per bericht

Poke berichten indien van toepassing, € 0,07 per poke bericht

Aanbreng vergoeding!

Breng jij nieuwe tikkers bij ons aan? Dan verdien jij 1 cent over de door hen verwerkte berichten. Je mag zoveel operators aanbrengen als je wilt echter geldt er een maximale vergoeding van € 15,- per aangebrachte operator.

Minimum uitbetaling’s grens
Om te voorkomen dat wij wekelijks honderden kleine (kostbare) transacties moeten verwerken hanteren wij een uitbetalingsgrens van € 25,- Voor de facturen geldt dat je minstens 25 berichten in de lopende week moet hebben verwerkt om voor een factuur in aanmerking te komen. Dit bedrag en deze aantallen zijn per week makkelijk te verdienen/ te behalen, maar mocht het eens gebeuren dat je niet aan dit bedrag komt, dan spaar je dit natuurlijk gewoon op. Want jouw verdiende geld, is jouw geld.  
LET OP LET OP, voor niet EU inwoners gelden andere regels en grenzen! Deze afwijkende regels vind je hier

 

Goede verdiensten

Wij betalen goede, marktconforme verdiensten uit. Iedere week en al vanaf € 25,-

Persoonlijk contact

Je krijgt een vaste coach toe gewezen die je een korte training geeft, tips en adviezen.

Zeer drukke chats

De chats waar wij je op inzetten zijn zeer druk. Wachttijden komen zelden voor!

Wil je solliciteren voor deze C1 chat?

Interesse om aan de slag te gaan en direct geld te gaan verdienen? Vul onderstaand sollicitatie formulier volledig in. Wij beoordelen dan je sollicitatie en zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.