Sexverhaal schrijvers gezocht!

Wil jij geld verdienen met het schrijven van heerlijke, opwindende sexverhalen? Meldt je dan nu bij ons aan. Voor diverse opdrachtgevers zijn we momenteel op zoek naar creatieve schrijvers van erotische avonturen.

 

Deze erotische avonturen mogen beleefd zijn, maar natuurlijk ook verzonnen zijn en aangedreven door je eigen geile wensen en fantasieën. Hoe jij ook aan je verhaal komt en in welke vorm het dan ook geschreven is, maakt niet heel veel uit. Wel is het belangrijk dat je aan de kwaliteitseisen voldoet.

 

De kwaliteitseisen:

Natuurlijk moeten geschreven sexverhalen goed leesbaar zijn. Daarom is het belangrijk dat je in goed, correct Nederlands schrijft. Denk daarbij aan de spelling, grammatica maar ook aan het juiste gebruik van leestekens.

Tevens dienen de door jou ingezonden verhalen 100% zelf geschreven, dus uniek en niet eerder gepubliceerd te zijn! Dit wordt door ons zeer streng gecontroleerd door middel van geavanceerde software!

Een goed leesbare tekst, bevat relatief korte zinnen. Is opgebouwd uit meerdere alinea’s en heeft natuurlijk meerdere subtitels. Daarnaast schrijf je voor de leesbaarheid natuurlijk in een en dezelfde tijdsvorm.

Een goed sexverhaal heeft altijd drie onderdelen, een begin (wie zijn de hoofdrolspelers), de daad ( het daadwerkelijke opwindende gedeelte) en een spetterend einde. Neem dit ook mee als jij jouw verhaal aan het schrijven bent. Meer tips en adviezen over het goed schrijven voor leesbare verhalen kan je onder andere vinden op Boekschrijven.nl

 

De vergoedingen:

Natuurlijk het allerbelangrijkste voor jou om te weten wat je kunt gaan verdienen met het uitputten van je creatieve brein, de verdiensten! Voor de meeste opdrachtgevers hanteren wij vaste prijzen per geleverde tekst. Deze teksten hebben doorgaans een standaard lengte van 800 tot 1200 woorden. Langere teksten mogen uiteraard ook, maar overleg dit even van te voren zodat we onze opdrachtgever de keuze kunnen bieden.

 

Vergoeding per lengte:

Standaard sexverhaal, 800-1200 woorden € 15,-
Lang sexverhaal, 1250-1750 woorden € 20,-
Longread sexverhaal, 1800-2500 woorden € 25,-

Sexverhalen in blogvorm, over 1 hoofdpersoon die steeds weer een spannend avontuur beleefd, op wekelijkse basis, vergoeding in overleg.

LET OP! 
Je bent niet bij ons in dienst en wij vergoeden je per geschreven verhaal, per week. Je werkt in onze opdracht, als freelance schrijver. Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor de eventuele afdrachten van inkomsten belastingen, BTW etc. 

Proefverhaal:

Omdat het schrijven van een goed, opwindend verhaal niet voor iedereen is weggelegd en wij toch wel vrij strikte kwaliteitseisen hebben, vragen we je om een proef verhaal voor ons te schrijven. Dit verhaal wordt dan afhankelijk van de kwaliteit, al dan niet geplaatst bij een van onze klanten. Natuurlijk, krijg je hiervoor ook gewoon betaald, mochten we besluiten om te gaan plaatsen.
Vul onderstaand formulier in, en plaats je verhaal in het daarvoor bestemde vak, we nemen dan binnen enkele dagen contact met je op.